Makita Bosmaaier XGT 2x40 V Max, U-greep UR012GZ02

Makita Bosmaaier XGT 2x40 V Max, U-greep UR012GZ02

MerkenMakita
Model: UR012GZ02
Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 882,09
  • Excl. BTW: € 729,00
Het minimum te bestellen aantal is 1

De eerste XGT 80 V Max (2x40 V Max) bosmaaier van Makita met een 2,0/2,7 kW/pk sterke motor, vergelijkbaar met een 45 - 50cc brandstof bosmaaier. Geschikt voor de zwaarste maaiklussen.


  • Professionele accubosmaaier met een bijzonder krachtige bovenaan geplaatste 72 V motor met een vermogen van 2kW.
  • Asymmetrisch stuur zorgt voor meer ergonomie.
  • Beschikt over Automatic torque Drive Technology (ADT): de machine past bij weerstand (in automaatstand) elektronisch de snelheid en het koppel aan voor behoud van kracht.
  • Onderhoudsvrije koolborstelloze motor met elektronische sturing zorgt voor een hoog motorrendement en beduidend minder opwarming.
  • Geschikt voor continu werken dankzij geforceerde koeling.
Platform
XGT 40 V Max
Handgreep type
UA
Maaias
recht
Aansluiting/opname
M10x1,25L
Maaidiameter (draadkop)
480 mm
XGT
XGT 40 V Max
2x40V Kleur
BL-motor
XPT
AFT
ADT
Een bosmaaier voor als je dagelijks naast snelwegen moet maaien of op plaatsen waar het gras hoger of ruiger is. Voor de zware intensieve maaiklussen. Door het asymmetrische stuur heb je veel comfort en werk je ergonomisch. De bovenaan geplaatste motor zorgt voor een uitstekende balans. Het is een onderhoudsvrije, koolborstelloze motor met elektronische sturing. Dit zorgt voor een hoog motorrendement en beduidend minder opwarming. Hij past de rotatiesnelheid automatisch aan aan het soort maaiwerk. Verstrikt gras aan het maaiblad verwijder je eenvoudig en snel door te draaien in omgekeerde richting.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed