Makita Cadeauwinkel

Makita Cadeauwinkel

Kies deze periode (1 juli t/m 30 september 2022) een mooi cadeau uit de Makita Cadeauwinkel na registratie van aankoop van een actieproduct. Dit geldt op slagmoersleutels, slagschroevendraaiers, reciprozagen, heteluchtpistool, haakse slijpers, doorslijpers, XGT 40 V Max machines en accu tuingereedschap met een adviesprijs boven €90,00 excl. BTW. Kijk voor alle actieproducten op de website.

Het aantal Cadeaupunten dat je krijgt op een actieproduct hangt af van de adviesprijs excl. BTW en kan oplopen tot 30 Cadeaupunten. Registreer op https://makita.nl/aanbieding of in de Makita app. Kijk daar ook voor de exacte voorwaarden. De Cadeaupunten dienen vinnen een maand na afloop van het kwartaal te worden ingewisseld. Daarna zijn ze niet meer geldig.


Wat is de Makita Cadeauwinkel?

Als je een actieproduct hebt gekocht bij een Makita dealer kun je dat in de Mijn Makita app of op de website registreren. Elk actieproduct is een aantal Cadeaupunten waard. In de Makita Cadeauwinkel kan je daarmee zelf een cadeau kiezen of doorsparen. In deze nieuwe actievorm bieden wij een gratis cadeau aan of je kiest voor Cadeaupunten. Die Cadeaupunten staan in je account. De Cadeaupunten kan je uitgeven wanneer jij dat wilt (binnen de actieperiode). De Cadeaupunten wissel je in voor een gratis artikel naar keuze. Let op: het aanbod van cadeaus kan wisselen, en op = op.

 

https://www.makita.nl/makita-cadeauwinkel.html


Belangrijk

  1. 1.       Alleen producten die op moment van inwisselen in de Makita Cadeauwinkel staan zijn beschikbaar. Op=op. Er kan geen aanspraak gemaakt worden op cadeaus die uit de winkel zijn gehaald.
  2. 2.       Koper is zelf verantwoordelijk voor tijdig inwisselen van Cadeaupunten (binnen de actieperiode). Zie actiepagina voor alle lopende acties.
  3. 3.       Alleen van actieproducten die in backorder zijn binnen de actieperiode wordt de registratietermijn verlengd.
  4. 4.       Machines die verkocht worden als onderdeel van een combiset (beginnend met CLX, DK en DLX) zijn uitgesloten van deelname. Machines die onderdeel zijn van een set samengesteld door de dealer mogen mee deel nemen als de modelnummers duidelijk en compleet op de factuur vermeld staan.
  5. 5.       Als niet-ingezetene van Nederland kun je geen gebruik maken van de acties in Nederland.
  6. 6       Raadpleeg de campagnepagina voor looptijden en actuele actievoorwaarden.

 

Simpel en snel

1.       Koop een actieproduct

2.       Log in of maak een account aan

3.       Registreer je actie en kies voor Cadeau of Cadeaupunten

4.       Ruil je punten in voor een cadeau in de Cadeauwinkel